Welkom op ons forum!

Welkom op ons forum als (geregistreerd) gebruiker. Hoe werkt dit forum?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Caleidoscoop
Beheerder
Berichten: 1695
Lid geworden op: ma 09 jul 2012, 15:21

Welkom op ons forum!

Bericht Door Caleidoscoop » do 21 sep 2017, 12:58

Welkom op het forum van Caleidoscoop Leertrajecten, een digitale leeromgeving!

Registratie en toegang
Je bevindt je op dit moment op het openbare gedeelte van het forum.
Het besloten deel is voor gasten niet zichtbaar. Je hebt pas volledig toegang tot dit forum en de verschillende besloten onderdelen, op het moment dat wij jouw als gebruiker registeren en wij je hier digitaal toestemming voor hebben gegeven. Dit doen wij op het moment dat je een opleiding bij ons volgt of gaat volgen.
Je ontvangt in dat geval van ons een e-mail met jouw persoonlijke registratie- en inloggegevens. Met deze gegevens heb je toegang tot het besloten forumgedeelte én de voor jouw bestemde pagina van de desbetreffende te volgen opleiding.

Wat vindt u op dit forum
Op het openbare gedeelte van dit forum tref je meer informatie over ons opleidingsinstituut, het trainersteam, onze opleidingsagenda en de mogelijkheden om op de hoogte te blijven van mediation en opleidingen, bijvoorbeeld door middel van de nieuwsbrief.
Op het besloten gedeelte van dit forum kunnen we kennis met elkaar delen, contact onderhouden, mediation documentatie raadplegen, aanvullend studiemateriaal bekijken, examens inzien en oefenen, lesdagen voorbereiden, bibliotheek en kenniscentra bezoeken, elkaar helpen met vraagstukken, informatie over MfN en ADR registratie inzien, enzovoorts.

Ondersteuning
Mocht je sneller toegang wensen of ondersteuning nodig hebben bij het forumgebruik, kun je altijd contact met ons opnemen via 0413-321728 of info@caleidoscoop.nu. Ons team staat voor je klaar!

Oud-cursisten behouden toegang tot het afgesloten deel van het forum tot ongeveer twee jaar na de laatst afgeronde opleiding.

Plaats reactie

Terug naar “Hoe werkt dit forum”